saç ekimi

2019 Saç Ekimi Fiyatları

Her ne kadar geçtiğimiz yıllarda saç ekim merkezlerine verilen çok olmasa da, günümüzde çok büyük bir rağbet gördüğü gayet ortadadır. Artık ülkemizde pek çok il ve ilçede saç ekim merkezlerine ulaşabilmek mümkün hale gelmiştir. Sizlerde, 2019 saç ekimi fiyatları hakkında bilgilere, bu merkezler dahilinde ulaşarak, uygulama aşamaları ve seanslar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kısaca, saç kimi hakkında detaylara yer vermek gerekirse, şunlardan bahsedebiliriz.saç ekimi

Saç ekimi nasıl yapılıyor?

Son günlerde oldukça revaçta olan saç ekimi, amaca uygun kurulan merkezlerde, steril ortalarda lokal anestezi uygulanarak gerçekleştirilmektedir. İlk aşamada fotoğraflar alınarak, saç ekiminin yapılacağı çizgiler belirlemektedir. Daha sonra mevcut durumda olan saçlarınız tıraş edilerek, operasyona hazır hale getirilmektedir.  Fue plus yöntemi ile bir seansta ortalama olarak 5000 adet saç kökü ekimi yapılabilmektedir.

Bu aşamalar geçildikten sonra, saç ekimi tamamlanmasının sonunda, saçlarınızı hangi yöne tarayacağınızın ayarı yapılmaktadır. Yani saçlarınızı, öne, arkaya, sağa ya da sola tarayabilmeniz için çalışmalar yapılarak, daha sonra da en titiz olan aşamaya geçilerek, açılan kanallara saç kökleri tek tek yerleştirilmektedir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Eğer ki, bu işlemlere tabi olacaksanız, tercih ettiğiniz saç ekim merkezi ve 2019 saç ekimi fiyatları hakkında biraz araştırma yapmanız gerekiyor. En yakın merkezlerin hepsi ile görüşerek, işlemleri, daha önce uyguladıkları yöntemler ve fiyatlar hakkında bilgilere ulaşarak, arasında bir ön eleme gerçekleştirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir